يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳
کد خبر: ۷۲۷۰۶

 بلینکن به عربستان سفر خواهد کرد؛ آیا عادی‌سازی روابط سعودی_اسرائیلی در دستور کار است؟

 بلینکن به عربستان سفر خواهد کرد؛ آیا عادی‌سازی روابط سعودی_اسرائیلی در دستور کار است؟
 تارنمای آکسیوس از سفر قریب الوقوع آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، به پادشاهی سعودی خبر داد. بلینکن قرار است پس از بازگشت از چین، برای شرکت در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد عازم ریاض شود‌.

به گزارش فراز؛این سفر از این بابت حائز اهمیت خواهد بود که آخرین تلاش‌های بایدن برای دستیابی به توافقی منطقه‌ای با محوریت عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی می‌باشد.

بر اساس این گزارش، مقامات آمریکایی امیدوارند به توافقی دوجانبه با سعودی‌ها برسند و آن را به نتانیاهو ارائه کنند؛ توافقی که شامل تعهد به راه حل دو کشوری است.

سعودی‌ها به صراحت اعلام کرده‌اند که برای پیشبرد عادی‌سازی با اسرائیل، جنگ غزه باید پایان یابد و دولت اسرائیل باید به مسیری غیرقابل بازگشت برای  راه‌حل دو کشور متعهد شود.

بنابراین نتانیاهو با یک انتخاب روبرو می‌شود: اگر موافقت کند، می تواند به یک توافق صلح تاریخی با عربستان سعودی دست یابد. اگر نه بگوید، ممکن است به عنوان فردی شناخته شود که هرگونه پیشنهاد صلحی را رد کرده و تمام حمایت ایالات متحده را دارد از دست بدهد.

به عقیده این خبرگزاری، به نظر نمی‌رسد نتانیاهو به سمت پایان دادن به جنگ حرکت کند. او نه تنها با راه حل دو دولتی مخالف است، بلکه حتی این ایده را که تشکیلات خودگردان فلسطین اجازه ایفای نقش در اداره غزه پس از جنگ را داشته باشد، رد می‌کند.

منبع:اکسیوس

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ریزش مرگبار معدن در شمال هند؛ ۱۵ نفر زیر آوار محبوس شدند

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

پیشنهاد سردبیر
زندگی